logo

E-loket open voor projectplannen LEADER ZHE

25 april 2024

Vanaf dinsdag 30 april 2024 is het E-loket van de Provincie Zuid-Holland open voor indiening van Leader ZHE-projecten. De deadline voor indiening is 16 mei 17.00 uur.

Project-indieners dienen hier wat algemene gegevens in te vullen en daarna alle bijlagen, zoals projectplan, begroting, toelichtingen, MKB-verklaring etc., te uploaden.

Let op! U dient te beschikken over E-herkenning 2+ (of eventueel DigiD in geval van natuurlijke rechtspersonen). Indien u als organisatie of bedrijf geen E-herkenning heeft, kunt u ook contact opnemen met en geholpen worden door de provincie. Stuur hiertoe een mail naar pop3@pzh.nl en geef aan dat je gebruik wilt maken van de baliefunctie ten behoeve van projectindiening. Vermeld ook om welke regeling het gaat (Subsidieregeling Leader Zuid-Hollandse Eilanden) en uw eigen contactgegevens (naam, telefoonnummer ed.). De ondersteuner van de provincie zal dan een afspraak met u maken om dit formulier samen in te vullen en in te dienen. Dit kan via teams of fysiek bij de provincie zelf, afhankelijk van wat mogelijk is.

Klik hier voor het e-loket van de Provincie Zuid Holland.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Delen: