logo

Workshop Projectplan schrijven: zinvolle ervaring

29 maart 2024

Op donderdag 28 maart hebben potentiële deelnemers van het LEADER-programma deelgenomen aan de inspirerende workshop Projectplan Schrijven. Deze workshop was interessant voor de mensen die binnenkort een project willen indienen om beleving, biodiversiteit, duurzaamheid en innovatie op de Zuid-Hollandse Eilanden te versterken. Dankzij de workshop weten de deelnemers nu hoe zij een projectplan schrijven en indienen. Kortom, een goede voorbereiding voor de deadline van donderdag 16 mei. De dag waarop de eerste projecten ingediend kunnen worden.

De workshop werd geleid door LEADER-coördinator Wim van Hooff. Hij presenteerde het format voor het projectplan, een essentieel document voor elke projectindiening. Deelnemers leerden hoe zij hun ideeën en plannen op een gestructureerde manier moeten presenteren. Ook werden de bijbehorende begrotingsformat en -methodieken besproken, zodat deelnemers een duidelijk beeld kregen van de financiële aspecten van hun aanvraag.

Tijdens de workshop voerden de deelnemers verschillende oefeningen uit. In 2 rondes konden zij hun eigen projectideeën in het format voor het projectplan verwerken. Dit praktische gedeelte bood de gelegenheid om vragen te stellen en feedback te ontvangen. Deelnemers waren heel betrokken en enthousiast. Dit benadrukt de waarde van deze workshop.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Delen: